Onze behandelingen

Alles voor je mooiste zelf

Huidverbeterende behandelingen

Binnen Faith bieden wij verschillende huidverbeterende behandelingen aan:

Gezichtsbehandeling

De klassieker. Kom genieten van een heerlijke en ontspannen behandeling waarbij we werken aan de conditie van je huid.

Samen met jou kijken we naar wat passend is voor jouw huid en past binnen jouw wensen en budget. Voel je welkom voor het maken van een afspraak voor een kosteloze en vrijblijvende intake.

Graag vertellen we je meer over onze behandelmethoden en onze producten en willen we je van harte uitnodigen om kennis te maken met ons en onze werkwijze.

Chemische peeling

Een mooie en stralende huid, dat wil toch iedereen?

Bij een peeling brengen we een zure vloeistof aan op de huid. Deze vloeistof, zorgvuldig afgestemd op jouw huidconditie en wensen, zorgt ervoor dat oude cellen afschilferen en dat er een nieuwe en frisse huid tevoorschijn komt.

Maar een chemische peeling doet meer dan dat. Door toegevoegde werk stoffen kan er gericht gewerkt worden op onder andere huidveroudering (fijne lijntjes), pigmentatie, acne en roodheid.

Ook is de huid na een peeling veel ontvankelijker voor werkstoffen.

Mesotherapie

Door middel van een stempel met minuscule naaldjes brengen we werkstoffen net onder de huid aan. Dit zorgt ervoor dat ze veel dieper in de huid komen en dat we heel gericht werken aan je huidconditie.

De behandeling vult rimpeltjes van binnenuit op en stimuleert huidverjonging. Het resultaat is een frissere, gezondere en strakkere huid.

Dermapen/microneedling

De dermapen is een bijzonder effectieve techniek op het gebied van huidverbetering.

Doordat er met fijne steriele naaldjes gaatjes in de huid worden geprikt, stimuleer je het zelfherstellend vermogen van de huid om op een natuurlijke wijze collageen en elastine aan te maken. Hierdoor voelt je huid voller en steviger aan.

Ook worden fijne lijntjes, grove poriën, littekens van acne sterk vermindert en je huid krijgt een mooie natuurlijke glow.

Hifu

Ben je nog niet toe aan Botox of Fillers? Dan is een Hifu behandeling een uitkomst!

Door middel van Ultra sound wordt er energie in de verschillende lagen van de huid gebracht om zo collageen aanmaak te versnellen. Hierdoor wordt de huid langzaam gelift met een langdurig effect.

Een Hifu behandeling zal de oppervlakte van de huid niet beschadigen, dus geen downtime, Na enkele maanden is een strakkere huid zichtbaar met een stralend en verjongend aspect.

Botox en Fillers

Bij onze cosmetisch arts kun je terecht voor Botox en Filler behandelingen. Tijdens een persoonlijke kennismaking met de arts kun je je wensen aangeven. Daarna zal de arts de mogelijkheden doornemen en aangeven welke behandeling het meest geschikt is voor jou.

Het eerste consult kost €50,- en deze wordt verrekend indien er een behandeling volgt. Wij verwelkomen je graag in onze clinic.

Microneedling RF

Huidverjonging in een oogwenk door microneedling en RF. (radiofrequentie) Deze behandeling is een zeer effectieve huidverjongingsbehandeling. Je fijne lijntjes en rimpels worden verminderd en je huid krijgt meer volume. De Vivace behandeling zorgt voor een snel resultaat op gebied van verstrakking en vernieuwing van de huid, volume stimulatie, porien verkleining, hyperpigmentatie en litteken vermindering.

Voor een optimaal resultaat adviseren we deze behandeling in kuurverband te doen. Een kuurbehandeling kan bestaan uit 3 tot 5 behandelingen die elke maand plaats vinden. Daarna kun je volstaan met een jaarlijks onderhoud behandeling.

Laserontharing

Ontharen via traditionele methodes is vaak vervelend en pijnlijk. Bovendien zijn dit maar tijdelijke oplossingen. Hierdoor is er steeds meer vraag naar permanente ontharing door middel van een laser.

Zowel lichte als donkere huidtypen kunnen effectief, veilig en vrijwel pijnloos worden onthaard.

De verschillende handstukken zorgen ervoor dat je zowel kleine als grote oppervlakten eenvoudig en snel kunt behandelen.

Brows & Lashes

Alisa verzorgt bij ons de wenkbrauw en wimperbehandelingen.

Gun jezelf prachtige wenkbrauwen door middel van een brow of henna treatment waarna jouw wenkbrauwen weer perfect gestyled zijn. Of kies voor een Lash Volume Lift behandeling die de natuurlijke wimpers perfect lift, krult en meer volume geeft.

Wilt u meer informatie over onze behandelingen?

Klik dan op de knop hieronder om ons te bellen