Maak kennis met ons team

Een voor allen, allen voor een!

Niets is zo belangrijk als een team dat goed op elkaar is ingespeeld en dat samenwerkt aan het belangrijkste doel:
Jou te laten stralen en jezelf te laten zijn en ervoor zorgen dat jij je welkom voelt. Samen werken we aan de mooiste versie van jezelf.

Met gepaste trots stellen we ons team aan je voor:

Elles Sterken

Elles Sterken

Eigenaresse en medisch schoonheidsspecialiste

Elles is de drijvende kracht achter Faith skin & beauty clinic. 15 jaar geleden is zij begonnen met het opstarten van Faith.

Door de jaren heen heeft zij zich gespecialiseerd in diverse huidverbeterende behandelingen en inmiddels heeft ze behoorlijk wat ervaring in de beauty branche. In haar vrije tijd is Elles vaak creatief bezig met styling, gaat ze graag uit met vrienden en geeft ze als sportinstructrice les in de sportschool. Daarnaast is zij een groot dieren liefhebber en kan ze optimaal genieten van de dagelijkse wandelingen met haar hond Diesel.

Edward Berends

Edward Berends

Cosmetisch arts

Edward is de cosmetisch arts binnen Faith skin & beauty clinic.

Bij hem kunt u terecht voor Botox, Fillerbehandelingen en diverse huidverjongende behandelingen. Edward is een toegankelijke, open en vriendelijke arts en vanaf het prille begin bij Faith betrokken.

Kwaliteitsborging is een belangrijk aspect voor hem. Edward is gecertificeerd arts KNMG en lid van de NVCG en NVEG.

Eva Streutker

Eva Streutker

Huidtherapeute

Eva is de huidtherapeute binnen Faith skin & beauty clinic. Al jaren is zij cosmetisch huidtherapeut en ondernemer.

Zij houdt zich bezig met het begeleiden van artsen en trainen van artsen in verschillende klinieken in Nederlanden. Eva heeft jarenlange ervaring in cosmetische dermatologie door een nieuwe samenwerking met dermatologen, plastisch chirurgen en andere specialisten.

Heb je vragen over huidverjonging en huidverbetering kun je bij haar terecht voor prachtige behandelingen met onder andere de Tixel, peelings en laser behandelingen. Ook met huid problematiek kun je bij haar een intake of behandeling boeken.

Daniel de Vreeze

Clemens de Vreeze

Medisch schoonheidsspecialist

Bij Clemens kunt u terecht voor huidverbeterende behandelingen.

Hij heeft jarenlange ervaring in de beauty en heeft ook jarenlang als trainer en docent binnen de schoonheidsbranche gewerkt.

Daniel werkt naast zijn werk in de beauty ook in de transgenderzorg als begeleider.

Alisa Annen

Alisa Annen

Beauty deskundige

Alisa is beauty deskundige en de schoonheidsspecialiste binnen Faith skin & beauty clinic. Sinds 3 jaar is ze dan ook wekelijks werkzaam in de salon.

Haar passie is dan ook om klanten nog mooier te maken met het creëren van prachtige wenkbrauwen en wimpers. Ze volgt alle nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beauty en doet hierin allerlei cursussen om onze klanten nog beter te kunnen bedienen.

Ze is een rustige, nette en vriendelijke schoonheidsspecialiste waar klanten zich meteen op hun gemak bij voelen.

Wilt u meteen een afspraak maken?

Klik dan op de knop hieronder om ons te bellen